fredag 1 maj 2015

Esc 2015 låt och artistpresentationer


Serbien skickar Bojana Stamenov med låten Beauty Never Lies till Esc....

Bojana Stamenov vann finalen i den serbiska uttagningen mot två andra kandidater. Publiken föll för hennes kraftfulla röst och framträdande.
Hon är född 1986 och har sjungit sedan hon var sju år. Hon har studerat gitarr, luta och renässanssång på en musikskola och var finalist i serbiska Talang 2012.

Jag gillar denna.... tycker det ät en bra låt och hon har en bra röst. frågan är om hon når ut genom tvrutan..isåfall vidare till final.


Boggie tävlar för Ungern med låten Wars For Nothing

Boggie heter egentligen Boglàrka, men eftersom namnet inte förekommer i några andra språk beslöt hon att använda sitt smeknamn Boggie som artistnamn.
Hon släppte sitt första soloalbum 2013 men det var först 2014 som hennes musik nådde utanför Ungerns gränser. Musikvideon till hennes låt ”Nouveau Parfum” har mer än 30 miljoner visningar.
Hon beskriver sin musik som en mix av alla genrer hon utövat: pop, jazz, fransk chanson, country, folk och klassisk musik.


Neeej....sååå tråååkig... inte min kopp alls ...låt mig få slippa denna i Finalen...snälla


  Vitrysslands bidrag är Uzari & Maimuna med låten Time....

Vitryssland representeras i år av en duo bestående av en låtskrivare som skriver popmusik och en klassisk violinist som är försteviolinist i The Presidential Orchestra. Ett gemensamt intresse är J.R.R. Tolkiens Ringarnas herre, som de båda älskar.
Uzari körade 2011 bakom Anastasia Vinnikova i ESC och har deltagit i den nationella tävlingen 2012 och 2013.

 
Gillar denna låt, en popballad som jag tycker man rycks med i... Vidare till Final.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar