måndag 4 maj 2015

Esc 2015 låt och artistpresentationer


Okey då kör vi igång med bidragen i semifinal 2 .

Inleder semifinalen gör Litauen med låten  This Time och bidraget framförs av Monika Linkytè & Vaidas Baumila.

Vaidas Baumila är en av de mest kända yngre sångarna i Litauen. 2006 släpptes hans  debutalbum och hans tredje album kommer under våren 2015.
Monika Linkytė drömde som barn om att bli dansare men upptäckte så småningom att musiken var viktigare. Hon har deltagit i flera talangtävlingar och tv-produktioner och har varit med i Litauens uttagning till ESC sedan 2009.

Ja ni, svårt att placera denna. De sjunger okey och låten är ganska bra men nja.....osäker på vad jag tycker...ev till final.



Irland är nästa land och de skickar Molly Sterling  med bidraget Playing With Numbers.

17-åriga Molly Sterling är självlärd och mår som bäst när när hon sjunger och spelar piano, säger hon.
Hon och låtskrivaren/producenten Greg French har skrivit ”Playing With Numbers” tillsammans och från början var den tänkt som en del av hennes kommande album. Den handlar om de risker människor tar dagligen när det gäller både kärleken och livet.

 
En bra ballad och fin röst...ja, den kan mycket väl gå vidare till final.... Men som sagt det är ganska mycket ballader så vi får se....
 
 
 
Anita Simoncini & Michele Perniola tävlar för San marino med låten Chain of Lights
 
Anita Simoncini och Michele Perniola hör helt klart till de yngsta deltagarna i Eurovision Song Contest, hon är född 1999 och han 1998. Och som duo är de definitivt yngst med sina 32 år tillsammans. Båda har deltagit i Junior Eurovision Song Contest, Anita 2014 och Michele 2013.
 
 
 
Jag gillar denna duett den har nåt som tilltalar mig.. men går den till final ? ja, jag vet inte.
 
Fortsättning följer....................................
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar